Vacature: Webshop beheerder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring als webshop beheerder en vind je het leuk of om actief te zijn op social media? Dan hebben wij een leuke vacature voor je. Door aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een enthousiaste webshop beheerder. Ben jij die creatieve kandidaat die wij zoeken?

Je meest voorkomende werkzaamheden zijn het beheer van de orders op de webshop en het afhandelen van de orders inclusief de logistieke ondersteuning zoals het verpakken en het labelen van pakketten voor de pakketdienst, telefonische support en advies. Verder bestaat je takenpakket uit: trendwatching en het ontwikkelen van producten; ondersteuning bieden bij het ontwerpen van reclameborden; optimalisatie van de website; genereren van media-aandacht door het bedenken en opzetten van promotie acties en win acties en online media activiteiten zoals het bijhouden van een blog, nieuwsbrief, Facebook, Twitter en Instagram

 Je werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur. In principe werk je van maandag t/m vrijdag. Maar wil je daarnaast ook op de zaterdagwerk dan zou dit ook kunnen. Ben jij de webshop medewerker die wij zoeken?

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • zelfstandig, creatief en initiatiefrijk
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • communicatief vaardig
  • woonachtig in Stadskanaal of directe omgeving
  • aantoonbare ervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de speelgoedbranche. Ze zijn niet alleen een grote speler in Nederland: met afnemers in onder andere Scandinavië, Duitsland, België, Tsjechië en nog vele andere Europese landen zijn wij ook op de internationale markt een bekend gezicht.  Zij leveren speelgoed aan verschillende bekende winkelketens, discounters en groothandels. Omdat zij regelmatig internationale speelgoedbeurzen bezoeken, bijvoorbeeld in China, Hongkong, Hannover en Keulen, is hun aanbod altijd actueel en up-to-date.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden behoort. Het bedrijf hanteert een bedrijfseigenregeling. Wat ga jij verdienen? Dit hangt af van jouw leeftijd en ervaring. Het loon zal liggen tussen de € 10,00 en € 12,00. Ga jij binnenkort aan de slag als "webshop beheerder"? We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 november a.s. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de vestiging Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het nummer 0599-651807. 

Deel deze vacature via