Vacature: Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als leerling voeger hebben gevels geen geheimen voor jou! Samen met je ervaren collega leer de kneepjes van het vak en ben je binnen no time een echte professional. Dit alles is mogelijk bij onze opdrachtgever in Franeker. Je kunt zowel met een interne opleiding opgeleid worden maar ook in combinatie met een BBL opleiding.  Volop mogelijkheden!

Als leerling voeger leer je gevels te renoveren. Dit doe je door eerst oud voegwerk te verwijderen met behulp van een hak-breekhamer en een slijptol. Wanneer je het hakken goed beheerst, leer je na verloop van tijd ook voegen. Samen met een ervaren collega ga je aan de slag om dit vak goed onder de knie te krijgen. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om door te groeien zodat je op langere termijn de functie zelfstandig kunt uitvoeren. Ervaring is dus niet nodig wanneer je beschikt over een B rijbewijs en een gezonde dosis motivatie ben je van harte welkom bij onze opdrachtgever. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid te halen via Abiant)
  • B rijbewijs
  • geen hoogtevrees
  • Je volgt of gaat een BBL opleiding volgen (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en zijn zitten ze in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris conform de schoonmaak cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €11,- en €13,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 uur - 16:00 uur. 

Wil jij binnenkort nog starten als leerling voeger? Solliciteer dan voor 3 december. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via