Vacature: Betonwerker Cimitec Infra & Milieu

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij een harde werker en vind jij het leuk om, samen met je team, door heel Nederland de mooiste betoncreaties te maken? Lees dan snel verder want dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Opdrachten die jij gaat uitvoeren zijn erg divers. Denk hierbij aan het maken van fietspaden, betonvloeren van woningen, beton met print in tuinen of om rotondes.
In de betonbouw is het hard doorwerken, dus wij zijn opzoek naar een harde werker die weet van aanpakken.

Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere: Voorbereidende taken zoals schoonmaken en egaliseren van de ondergrond, assisteren bij het leggen en het onderhouden van diverse betontoepassingen. Je bent flexibel ingesteld en vind het niet erg om eens een keer over te werken om een klus af te krijgen. Samen met je collega’s zorg jij er uiteraard voor dat de werkplek schoon en opgeruimd wordt achtergelaten. 

Naar mate je meer ervaring opdoet, krijg je ook meer verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

Ervaring als betonwerker is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je twee rechterhanden hebt en van aanpakken weet.

Daarnaast is het volgende van belang:

  • Geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B(E)
  • Opleiding richting de bouw (bij voorkeur)
  • Flexibel
  • Leergierig

Over het bedrijf

Als betonwerker ga je aan de slag voor Cimitec Infra & Milieu uit Drachten. De oorsprong van dit bedrijf ligt in de grond- weg- en waterbouw, waar zij zich gespecialiseerd hebben in de aanleg en onderhoud van betontoepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeistofdichte vloeren en de aanleg van creteprint betonvloeren. Daarnaast is Cimitec regelmatig te vinden bij particulieren voor klussen op maat! Cimitec is actief in heel Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek waar je jouw kennis over het werken met betontoepassingen de komende jaren flink kunt uitbreiden. Als betonwerker liggen jouw verdiensten tussen de €10,- en €15- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij die hard werkende betonwerker die binnenkort bij Cimitec aan de slag gaat? Solliciteer dan uiterlijk voor 3 December. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'betonwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via