Vacature: Assistent dakdekker Dak Montage Noord

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij (nieuw) werk waarbij je kunt werken op hoogte en zorgt voor het monteren, onderhouden en repareren van daken in de noordelijke provincies? Dan hebben wij een leuke functie voor jou als assistent dakdekker bij Dak Montage Noord!

In jouw werk als assistent dakdekker rijdt jij samen met een collega heel Groningen, Friesland en Drenthe door om op platte en hellende daken te werken. Jullie monteren, onderhouden en repareren daken bij zowel particulieren als grotere projecten. Als assistent dakdekker assisteer jij bij alle voorkomende werkzaamheden. Tijdens jouw werk wordt je opgeleid door je collega, het is dus niet vereist om ervaring te hebben als dakdekker. We vinden motivatie en wil om te leren wel heel belangrijk!

Functie-eisen

  • Langere periode beschikbaar
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen

Over het bedrijf

Dak Montage Noord is een dakdekkersbedrijf uit Bedum dat gespecialiseerd is in verschillende vormen van dakbedekking. Bitumineuze-, zinken-, kunststof- en EPDM-dakbedekking behoren tot hun specialiteiten. Het bedrijf bedekt de daken die niet belegd zijn met dakpannen. Het dakdekkersbedrijf houdt zich bezig met het monteren, onderhouden en repareren van daken in de drie noordelijke provincies. Je komt te werken in een team met ruime ervaring en kennis in het vakgebied.

Wat wij bieden

Wanneer je start als assistent dakdekker bij Dak Montage Noord zal je salaris zal liggen tussen de € 9,- en € 13,- bruto per uur, op basis van de cao BIKUDAK. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De vacature voor assistent dakdekker in Bedum betreft een fulltime functie voor langere periode.

Start jij binnenkort als assistent dakdekker bij Dak Montage Noord in Bedum? Dan vragen wij je om voor 10 december te reageren op deze vacature. Wil je eerst meer informatie over de vacature 'assistent dakdekker Dak Montage Noord' of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via