Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan als allround timmerman omdat het werken met hout jouw passie is? Werk jij graag aan diverse kleine en grootschalige projecten? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren timmerman, die we op korte termijn kunnen inzetten.

Na een kop koffie ga je samen met een aantal leuke collega's aan de slag in de werkplaats of op de bouwplaats. Je gaat je dagelijks bezighouden met allerlei voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van kozijnen, stelkozijnen, dak-, en prefabelementen. In de werkplaats liggen de tekeningen klaar voor de werkvoorbereiding. Het is daarom belangrijk dat je aan de hand van deze tekeningen in staat bent je werk te doen. Het is de bedoeling dat jij je werk zelfstandig kunt uitvoeren, zowel in de werkplaats als op de bouw. Tijdens de pauzes drink en eet je gezellig met je collega's in de kantine.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting de bouw (voorkeur)
  • tekeningen kunnen lezen
  • nauwkeurig
  • zelfstandig
  • ervaring als timmerman
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn bedrijf in 2004 opgericht. Door de jaren heen heeft hij zich samen met de medewerkers gespecialiseerd in houten bouwwerken. Zij zijn vakinhoudelijk, dynamisch en flexibel. Daarnaast bieden zij hun klanten korte levertijden en een goede nazorg. Het is belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Daarom zijn zij dealer van Woodvision waar duurzaamheid voorop staat. Het hout van Woodvision komt uit goed beheerde bossen en beschikt over verschillende keurmerken waaronder PEFC, FSC en KOMO. In de werkplaats wordt gewerkt met een klein team. De saamhorigheid is groot en iedereen is bereid elkaar te helpen waar nodig. Hier vindt de voorbereiding plaats, zodat de medewerkers in de buitendienst er weer mee aan de slag kunnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als allround timmerman voor langere tijd. Je krijgt een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond conform bouw cao. Het bruto-uurloon zal tussen € 14,- en € 19,- liggen. Daarnaast ontvang je een pensioen conform BPF-bouwpensioen.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi groeiend bedrijf dan hebben we een mooie werkplek voor jou. Wil je graag eerst wat meer informatie over de vacature van "allround timmerman"? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren dan kun je gebruik maken van de button "solliciteren". We ontvangen je reactie graag voor 8 december.

Deel deze vacature via