Vacature: Parttime opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Wil jij  graag het vak leren van een ervaren hovenier? Dan is dit perfect voor jou! in de winter werken ze parttime en in de zomer wanneer het onderhoud weer start zijn er mogelijkheden om fulltime aan de slag te gaan. Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Grou zijn wij op zoek naar een opperman die een super leuk en enthousiast team wil ondersteunen met alle voorkomende werkzaamheden. In de winter voornamelijk in de aanleg en in de zomer kun je denken aan een combinatiefunctie! Super toch?

Als opperman ga jij zwaar en fysiek werk niet uit de weg.  Elke dag is weer een uitdaging en samen met je collega klaren jullie de klus.  Je werkt voornamelijk in de omgeving van Grou met en toe een uitschieter in de provincie Friesland. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Het is daarbij belangrijk dat je een leergierige en gemotiveerde houding hebt. Samen met een ervaren hovenier ben je iedere dag weer op pad, hij kan je dus de kneepjes van het vak leren wanneer nodig. Ervaring is dus niet perse nodig, de wil om te leren en super belangrijk. Omdat jullie vaak met zijn tweeën op pad zijn is de persoonlijk klik ook erg belangrijk om samen goed te functioneren. De werkzaamheden zijn heel verschillende hierbij kun je denken aan opperen, straten, kraanwerk, scherpwerk, schuttingen plaatsen, tuinen aanleggen en in de zomer gaan jullie langs de bestaande klanten om de verschillend projecten te onderhouden. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • fysiek in staat veel te lopen, tillen en te bukken
  • 3 dagen in de week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf waar ze voor elkaar door het vuur gaan. Duidelijkheid staat voorop er wordt daarom kort en bondig gecommuniceerd. De eigenaar werkt volop mee. Ze bestaan nu ruim 10 jaar en hebben de stijgende lijn te pakken. Daarom zijn ze op zoek naar een fulltime opperman ter uitbreiding van het team.

Wat wij bieden

Je kan per direct parttime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt, behoort onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen €11,- en €13,- bruto per uur zijn. 

Ga jij binnenkort aan de slag als opperman? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor de vacature 'Parttime opperman' graag voor 10 december! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via