Vacature: Funderingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Voor een enthousiast team in Lemmer zoeken wij een vakkracht die een stevige basis wil leggen voor ieder bouwproject. Ben jij op zoek naar een job in de bouw waar je lekker veel uren kunt draaien? Dan ben jij de funderingsmedewerker die we zoeken!

Jouw taken als funderingsmedewerker zullen voornamelijk bestaan uit het aanpikken van palen en het plaatsen van heipalen. Aan de hand van een tekening zorg je samen met de ploeg dat de heipalen op de juiste plek en op de juiste diepte komen te staan. Je werkt mee aan grote bekende projecten, waarbij je later denkt: "te gek hier heb ik mijn steentje aan bij gedragen. Doordat je door heel Nederland aan het werk bent maakt dit het werk zo leuk. De ene keer zit je in Groningen en de andere keer ben je aan het werk in de omgeving Utrecht. Concreet betekent dit dat je vroeg van huis bent en lange dagen maakt. Meestal vertrekken jullie rond een uur of 06:00 vanaf de zaak in Lemmer, natuurlijk is dit wel afhankelijk van de afstand naar het project. Lange dagen dus, maar de lange dagen worden gecompenseerd door een plezierige werkdag met leuke collega's, die er met zijn allen voor de volle 100 % voor gaan. Om als funderingsmedewerker aan de slag te gaan is de wil om te leren belangrijker dan je werkervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Reageer dan snel!

Functie-eisen

  • eigen vervoer naar Lemmer
  • ervaring in het buitenwerk
  • VCA certificaat (bereid te halen).
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze gaan altijd super efficiënt te werk en ontwikkelen zich snel. Het team is al jarenlang op elkaar ingespeeld en draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers. Het is een hecht team en je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er zijn ongeveer 35 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Voldoe jij aan de eisen? Bij gebleken geschiktheid bieden we jou een jaarcontract. Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 11,80 en € 15,45 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Er is een staffel van toepassing. Je start in overleg op € 11,80 na een half jaar werken zit je op € 13,02 en na een jaar groei je door naar € 15,45 per uur. Daarnaast verdien je nog leuke toeslagen wanneer er sprake is van overwerk. Je hebt daarnaast 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie. Is het werk van funderingsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 16 december. Heb je nog vragen over de vacature 'funderingsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via