Vacature: Productiemedewerker graszaden en meststoffen

  • Salaris Tussen € 9,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind jij het fijn om in een team te werken en ben je fysiek in staat om zwaar werk te verrichten? Dan kun jij vanaf november 2021 tot april 2022 aan de slag als productiemedewerker bij een bedrijf in Yde dat al meer dan 30 jaar leverancier is van droge (kunst)meststoffen en graszaden. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder.

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar vanaf november
  • Woonachtig in de omgeving Yde/Eelde
  • Fysiek in staat om lichamelijk werk te kunnen verrichten

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het leveren van meststoffen en graszaden. Met inkoopafdelingen in Nederland, Vietnam en China is het bedrijf waarvoor je gaat werken een wereldwijde partner voor doe-het-zelf-zaken, tuinretailers en A-merken. Daarnaast helpen ze met het zoeken naar oplossingen voor product- en verpakkingsontwerpen.

Wat wij bieden

Bij wederzijds bevallen bieden wij je een baan voor de periode november 2020 tot maart 2022. Werkkleding en werkschoenen ontvang je van ons. Je salaris ontvang je iedere week, is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen de € 9,- en € 10,- bruto per uur, reiskosten vergoeding van 19 cent de km. Uiteraard bouw je naast je salaris ook vakantiegeld en vakantiedagen op.

Zie jij het al helemaal zitten om aan de slag te gaan als productiemedewerker? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, maar uiterlijk voor 24 november 2021. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'Productiemedewerker graszaden en meststoffen', dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen door te bellen naar 050 549 28 40.

Deel deze vacature via