Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Houd jij van aanpakken en zie jij graag resultaat na een dag werken? Dan bieden wij jou een leuke functie als sloper!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een sloper die de komende periode aan het werk wil als sloper in huizen van particulieren. In deze huizen sloop jij badkamers, keukens, vloeren en alles wat er verder nog uit moet, zodat de bouwvakkers en timmermannen de huizen weer op kunnen bouwen. Specifieke ervaring is niet vereist, het is wel belangrijk dat je fysiek goed in orde bent en weet van aanpakken

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Fysiek goed in orde 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf uit de omgeving van Stedum en houdt zich bezig met verbouwingen en sloopwerkzaamheden. Het bedrijf is klein en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als sloper bij een van onze opdrachtgevers voor bepaalde tijd. Na deze werkzaamheden kunnen we jou indien gewenst voorstellen bij andere opdrachtgevers om hier verder aan de slag te gaan. Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, en is afhankelijk van jouw kennis en kunde. 

Wil jij als sloper aan het werk? Dan vragen wij je om voor 24 december te reageren op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'sloper' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum, zij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via