Vacature: Bijbaan Supermarktmedewerker

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

Ben jij degene die een super leuke bijbaan zoekt als supermarktmedewerker? Dan ben jij hier aan het juiste adres! Voor deze super leuke functie zoeken wij een enthousiaste medewerker die elke dag met veel plezier naar zijn werk wil gaan. Het betreft een functie bij een supermarkt in Joure. Jij zult aan de slag gaan als vulploegmedewerker, maar kunt ook als kassamedewerker aan de slag bij de supermarkt. Maar één ding staat vast jij komt in een super gezellig team terecht met een hoop leeftijdsgenoten!  

Jij kunt aan de slag bij een supermarkt in Joure die jouw hulp goed kan gebruikten! Ze hebben het het hele jaar rond druk dus werk genoeg! Ze zijn op zoek naar een medewerker die wisselend ingepland kan worden, natuurlijk zijn deze tijden en uren in overleg te bepalen. Jij en jouw collega’s zijn samen verantwoordelijk dat de winkel er netjes bij staat en jullie zorgen ervoor dat jullie klanten netjes te woord staan. Jij weet namelijk de klant precies te vertellen waar de koffie staat. Samen met de eigenaar wordt er gekeken of jij het beste als vulploegmedewerker aan de slag kunt of als kassamedewerker. Het is geen eis om ervaring te hebben met het werken een supermarkt, jouw collega’s leiden jou graag op. Ook als je een tussenjaar hebt willen we jouw van harte uitnodigen om te solliciteren. Dus wacht niet en stuur jouw cv snel naar ons op!

Functie-eisen

  • klantvriendelijk
  • woonachtig in de omgeving van Joure
  • beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarktketen met meerdere vestigingen in Nederland. Het is een fijne opdrachtgever om te werken en je kunt altijd rekenen op een dosis positieve energie. Jouw collega’s en jij maken van elke dag een leuke werkdag en gaan dan ook met een fijn en voldaan gevoel weer naar huis. Er zijn ongeveer 80 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. En het fijne is dat de planning altijd 3 weken van te voren online voor je klaar zal staan. Hierdoor weet jij altijd waar je aan toe bent.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een functie aan als 'bijbaan supermarktmedewerker' waarvan de uren in overleg nader te bepalen zijn. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 5- tot € 12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de omgeving van Joure.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als supermarktmedewerker? Solliciteer dan voor 24 januari. Heb je nog vragen over de vacature 'Supermarktmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via