Vacature: Allround medewerker schapenhouderij fulltime of parttime

  • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij zowel thuis in de dieren als met machines en weet jij van aanpakken? Dan hebben wij de juiste baan waarbij jij je helemaal thuis voelt. 

Voor de vacature medewerker schapenhouderij kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. Jij bent de persoon die zich thuis voelt tussen de schapen maar de handen er ook niet voor omdraait om met machines aan het werk te gaan. Je houd je dus gedeeltelijk bezig met het verzorgen van de schapen en gedeeltelijk houd jij je bezig met het onderhouden van de machines waarmee je werkt op het bedrijf. Als het gaat om de verzorgende taak van de schapen dan ben je bezig met alle voorkomende werkzaamheden zo moet je bijvoorbeeld denken aan een stukje kraamhulp tijdens de lammertijd of het tijdig verwijden van de schapen. Is dit nog niet voldoende voor jou? Op het bedrijf zijn ook zo'n 200 stuks vleesvee op het bedrijf aanwezig die de nodige verzorging moeten hebben.

Je houd je bezig met alle verzorgende taken die er rondom de schapen moeten gebeuren, zoals de lammertijd of de schapen omweiden naar een nieuw stuk met vers gras. Naast het verzorgen van de schapen hou jij ook bezig met het verzorgen van de 200 stuks vleesvee die het bedrijf telt.

Functie-eisen

  • Ervaring met machines en trekkers
  • T – rijbewijs
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

In de buurt van Finsterwolde ga jij samen in een gemoedelijke sfeer met je twee collega’s aan de slag om een paar duizend schapen te onderhouden. Naast de schapen zorgen jullie samen ook voor de 200 stuks vleesvee.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende baan aan voor langere tijd. Je krijgt de mogelijkheid bij deze opdrachtgever om fulltime te werken, echter is er ook ruimte om parttime te komen werken. Kortom een mooie baan met veel mogelijkheden qua werkdagen en tijden, met een leuk salaris tussen de €9,- en de €12,- bruto per uur, gebaseerd op basis van cao van dierhouderij.

Heb je na het lezen van deze vacature gelijk zin om aan de slag te gaan?  Solliciteer dan voor 21 januari of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via