Vacature: Specialistisch reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij nauwkeurig en netjes aangelegd en lijkt het je leuk om als specialistisch reiniger aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder!

Onze opdrachtgever uit de gemeente Westerkwartier is op zoek naar werknemers die specialistisch reiniger zijn of bereid zijn om het vak te leren. Wat vooral belangrijk is dat je leergierig bent en hard werkt om ervoor te zorgen dat de klant tevreden blijft. Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere: Het onderhouden en reinigen van vloeren, het schoonmaken van nieuwe bedrijfspanden voorafgaand aan een oplevering, Coating werk in voetbalstadions en het uitvoeren van gevelreiniging, gevelonderhoud en glasbewassing 

Wanneer beide partijen tevreden zijn over elkaar is er de mogelijkheid op een vast contract!. Ook krijg je de optie om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het halen van een hoogwerker certificaat en/of een BE rijbewijs. 

De werktijden zijn over het algemeen van 06.45 uur tot circa 15.30 uur. Je bent dus elke dag mooi op tijd thuis!

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees 
  • Ervaring als specialistisch reiniger (of bereid het vak te leren)
  • VCA (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de specialistische reiniging in het Noorden van Nederland. Het klantenbestand bestaat zowel uit grote als uit kleine bedrijven en de opdrachten verschillen van werken op grote hoogte tot aan werken op de grond. Onderhoud van vloeren en constructies is iets waar dit bedrijf zeer sterk in is, evenals glasbewassing en specialistische schoonmaak van gebouwen. Onze opdrachtgever heeft collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheid hoort. Jouw loon is conform de cao schoonmaak en zal afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de €12,- €13,23 bedragen. Bij aanvang ontvang je veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket. Zoals eerder benoemd, is het dus ook mogelijk om verschillende certificaten te behalen om zo nog breder inzetbaar te zijn.

Maak jij binnenkort als specialistisch reiniger deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 24 Januari. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "specialistisch reiniger" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via