Vacature: Assistent gevelbehandelaar

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Berlikum Fr
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij geen last van hoogtevrees en lijkt het je leuk om oude gebouwen mooier te maken? Dan is de vacature assistent gevelbehandelaar precies wat jij zoekt!

Als assistent gevelbehandelaar ga je met een ervaren gevelbehandelaar op pad. Jij gaat alle kneepjes van het vak leren. Jouw taken zijn voornamelijk voegen uitkappen, opnieuw voegen, onderhoud en lood vervangen. De projecten zijn erg gevarieerd, de ene keer renoveer je de gevels van een woning in de stad, een andere keer renoveer je bijvoorbeeld een mooi oud kerkje in een klein noordelijk dorpje. Je komt van alles tegen op verschillende plekken. Het komt regelmatig voor dat je op hoogte aan het werk bent, dus je moet geen last hebben van hoogtevrees. Het is niet erg wanneer je nog geen ervaring hebt met het vak. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door scholing en ervaring in de praktijk. Er wordt van je verwacht dat je gemotiveerd te werk gaat.

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit 
  • VCA of bereid op korte termijn te halen.
  • geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Leeuwarden, de projecten zijn grotendeels in de provincie Friesland. Met bijna 20 jaar ervaring en gedegen kennis, maar bovenal liefde voor het vak is het bedrijf een echte specialist op het gebied van gevelreiniging, -renovatie en -onderhoud. Duurzaam renoveren is vanzelfsprekend en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onder andere scholing.

Wat wij bieden

De werkzaamheden zijn voor een langdurige periode Jouw loon is conform het cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Het salaris ligt tussen € 12,50 en € 15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature "assistent gevelbehandelaar"? Solliciteer dan voor 3 februari. Heb je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via