Vacature: Procesoperator 5-ploegen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan als procesoperator in 5-ploegen? Ben je daarnaast ervaren of heb je een afgeronde VAPRO opleiding? Dan zoeken wij jou als procesoperator in Farmsum!

Als procesoperator ben je verantwoordelijk - samen met je team - voor het bedienen, controleren en bijsturen van de installaties. Zijn er storingen, dan weet jij deze op te sporen. Je kijkt er eerst zelf naar en weet simpele storingen op te lossen. Zo niet, dan schakel je de hulp in van de technische dienst. Deze assisteer je waar nodig en mogelijk. Verder doe je verbetervoorstellen en signaleer je ook de terugkerende storingen in het proces. Je neemt monsters en voert metingen uit. Op het terrein staan meerdere units die je bij langs loopt, je staat dus ook een groot deel van de tijd buiten in weer en wind. We zoeken dus echte aanpakkers!

Functie-eisen

  • ervaring als procesoperator
  • afgeronde VAPRO B of AOT opleiding of vergelijkbaar
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Het gaat om een chemiebedrijf dat een vorm van carbide produceert, een slijpmiddel dat ook in schuurpapier wordt verwerkt. Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Daarbij krijg je er ongeveer 100 collega’s bij.

Wat wij bieden

Een baan als procesoperator, waarbij je gemiddeld 33,5 uur per week werkt. Je werkt in 5-ploegen en krijgt een ploegentoeslag van 29%. Ook je reiskosten worden vergoed. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsachtergrond en zal liggen tussen de €2100 en €3500 bruto exclusief ploegentoeslag.

Wil jij aan de slag als procesoperator? Stuur dan gelijk je cv! Solliciteren kan tot en met 4 februari. vragen of meer weten? Dan kun je altijd ons uitzendbureau in Spijk bellen op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via