Vacature: Werkvoorbereider E&I Cosun Beet Company

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor Cosun Beet Company zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider E&I. Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat service- en onderhoudsprojecten optimaal gepland en technisch voorbereid worden. Kun jij goed communiceren en krijg jij energie van een afwisselend takenpakket? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken!

Als werkvoorbereider E&I zorg jij voor de uitvoering van onder andere de werkvoorbereiding, planning, voortgangscontrole en calculaties van onderhoudsprojecten. Binnen jouw werkzaamheden bereidt jij werk voor en stel je hiervoor ook planningen en calculaties op. Hiervoor werk je samen met de technische afdelingen en projectleiders binnen Cosun Beet Company. Daarnaast bewaak je het budget en de voortgang van de onderhoudsprojecten en signaleer je afwijkingen. Jij houdt de verzamelde gegevens bij in SAP en voert overige administratieve werkzaamheden uit. Ook verzamel je gegevens voor begrotingen en leg je werkmethodieken vast. Jij communiceert jouw werkzaamheden duidelijk met interne en externe belanghebbenden en beschikt dus over goede mondelinge en schriftelijke ommunicatie.

Functie-eisen

  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider
  • Afgeronde Mbo-opleiding richting automatisering, elektro of instrumentatie
  • Bekend met SAP
  • Organisatorische en communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Cosun Beet Company (voorheen De Suiker Unie) is een grote, toonaangevende en innovatieve suikerproducent in Europa. De Fabriek is gevestigd in Hoogkerk, Groningen. Naast de productie van suiker is Cosun Beet Company ook een van de grootst Nederlandse producenten van groen gas.

Wat wij bieden

Wanneer je aan het werk gaat bij Cosun Beet Company als werkvoorbereider I&E betreft dit een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je werkt in de dagdienst in een uitdagende en afwisselende functie met leuke collega's. Je krijgt een salaris conform cao tussen de € 2500 en € 4000 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring en kennis. 

Start jij binnenkort als werkvoorbereider I&E bij een van de grootste suikerproducenten van Europa? Dan vragen wij jou om voor 3 februari te reageren op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'werkvoorbereider I&E' of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via