Vacature: Leerling monteur steigerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Houdt jij van hoogte? Werk jij daarnaast graag met je handen en ben je fysiek in goed conditie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij nog geen ervaring in de steigerbouw? Dit is geen probleem, de wil om te leren is vooral belangrijk. Onze opdrachtgever uit Leeuwarden wil je namelijk graag alle kneepjes van het vak leren. Dus werk jij graag in de buitenlucht en ga je het liefst vandaag nog aan het werk als leerling monteur steigerbouw? Lees dan snel verder!

Als leerling monteur steigerbouw geniet je van de buitenlucht en het waanzinnige uitzicht wat je bovenop de steigers ziet. Je zult het vak dan ook voornamelijk in de praktijk leren. De wil om te leren is hierbij belangrijker dan je werkervaring. Concreet komen de werkzaamheden in de functie van leerling monteur steigerbouw neer op assisteren bij het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties in Noord Nederland. Je komt dus op veel verschillende locaties en je werkplek ziet er elke dag weer anders uit, super leuk en afwisselend dus. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Zo weet jij in stressvolle situatie het hoofd koel te houden en denk jij in oplossingen. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. Om deze veiligheid waar te borgen is een VCA-certificaat verplicht. Geen probleem als je deze niet in je bezit hebt, hier kunnen wij je mee helpen. Het leuke van deze vacature is dat je binnen een jaar al een contract kunt krijgen bij onze opdrachtgever, ze investeren graag in hun medewerkers en willen je daarom ook graag voor lange tijd aan de slag houden. Een contract voor onbepaalde tijd ligt binnen handbereik!

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en eigen vervoer.
  • VCA-certificaat (bereid te halen, op kosten van Abiant).
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Leeuwarden. Je komt te werken bij een gezelligteam. Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. Het bedrijf staat in het noorden van Nederland bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Je kunt volop leren van je collega’s zodat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkracht in de steigerbouw. Op het moment dat je rechtstreeks in dienst treed bij de opdrachtgever kun je bij hen je steigerbouw certificaat behalen en op termijn door groeien tot monteur.

Wat wij bieden

Er wordt jou een fulltime functie aangeboden waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-15:45. Je salaris is conform salarisschalen van de opdrachtgever en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur.

Ga jij deze uitdaging in Leeuwarden graag aan? Solliciteer dan voor 8 februari. Heb je nog vragen over de vacature ‘Leerling monteur steigerbouwer’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure door te bellen naar 0513 22 70 00 .

Deel deze vacature via