Vacature: Assistent hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Akkrum
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Zoek jij een nieuwe baan als assistent hovenier en zou jij graag aan de slag gaan bij een klein team in de omgeving van Akkrum? Aangezien het een klein bedrijf is, is de sfeer goed en jij zult allround opgeleid worden zodat je volop ingezet kunt worden en overal bij kunt springen! Het zou mooi zijn als je al wat ervaring hebt in het groen en graag je plantenkennis wil vergroten. In de winter ligt de focus vooral op de aanleg en in de zomer is het een combinatie. Enthousiast? Solliciteer dan zo snel mogelijk!

Jouw werkzaamheden als assistent hovenier bestaan uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Bij zowel particulieren als bij bedrijven zal je deze werkzaamheden uitvoeren. Ook het plaatsen van schuttingen en bestraten van een terras hoort bij de werkzaamheden. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je gemakkelijk communiceert en klantvriendelijk bent. Naarmate je langer in dienst bent krijg je meer verantwoordelijkheden en kun je verder in de functie groeien. In eerste gaat het over een functie van 24 uur per week. In de zomerperiode kan deze worden uitgebreid. Dit is uiteraard in overleg. Wanneer je zelfstandig op pad kunt zijn er meer opdrachten die je zelf kan oppakken ook als de eigenaar bijvoorbeeld afwezig is.

Functie-eisen

  • Rijbewijs B
  • Passie voor groen

Over het bedrijf

Het familiebedrijf waar je aan de slag gaat, is gevestigd in het midden van de provincie Friesland. Het gaat om een klein bedrijf met informele sfeer. Vanwege verloop binnen dit Hoveniersbedrijf is er een plek vrijgekomen voor een nieuwe medewerker. Jullie zijn een hecht team omdat jullie veel samen op pad zijn. De persoonlijke klik is daarom belangrijker als je opgebouwde cv. Ook als je nog geen ervaring hebt wil onze opdrachtgever graag met je kennis maken. Zijn motto is kennis is om te delen! 

Wat wij bieden

Jouw werkdagen worden in overleg bepaald in eerste instantie kun je uit gaan van 3 werkdagen per week. Bij een wederzijds fijne samenwerking bieden we je een baan voor langere termijn. Het salaris is conform de cao Hoveniersbedrijven en ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. Ben jij de Assistent hovenier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 13 februari. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via