Vacature: Medewerker klantsupport

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij nauwkeurig, administratief vaardig en klantgericht? Ben je tevens commercieel ingesteld? in Assen zijn wij op zoek naar een medewerker klantsupport voor 24 tot 36 uur in de week.

Als medewerker klantsupport ben je met jouw gedrevenheid en enthousiasme druk met het beheren van onderhoudscontracten voor (vaste) klanten. Je gaat nieuwe contracten aanmaken, verzend verlengingsaanvragen en voert mutaties door. Jij zorgt dat op tijd de onderhoudsmeldingen en werkopdrachten voor de monteurs worden aangemaakt en verwerkt de e-mails in de gezamenlijke mailbox. Je werkzaamheden voer je uit op kantoor in Assen waar circa 35 onderhoudsmonteurs worden aangestuurd. Klanten kunnen daar terecht voor het laten uitvoeren van storingen, reparaties en onderhoud. Klanttevredenheid heb je hoog in het vaandel staan. Jij ziet het belang en de uitdaging om de monteurs en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te voorzien van hun producten. Je gaat hierbij oplossingsgericht te werk.

Functie-eisen

  • mbo 4 werk- en denkniveau
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 
  • 24 tot 36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern en dynamisch bedrijf dat zich richt op het installeren van complete keukens in bedrijfs-restauratieve voorzieningen bij overheidsinstellingen, gezondheidszorg, onderwijs, bedrijven, hotels en restaurants. Daarnaast verzorgen zij ook de service en en het onderhoud aan de geleverde installaties.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie van 24 tot 36 uur bij een modern en dynamisch bedrijf met een leuke groep collega's. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever. Je ontvangt een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen.

Ben jij de klantgerichte en gedreven klantsupportmedewerker? Reageer dan voor 28 mei op deze vacature? Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature klantsupportmedewerker, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 728 000 en vragen naar Lisa of Daniëlle. 

Deel deze vacature via