Vacature: (Assistent) stratenmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gieten
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Nog wat zand erbij en hier en daar nog wat afrijen totdat een oprit, stoep, of terras er prachtig bij ligt. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om als (assistent) stratenmaker te starten en je verder te ontwikkelen tot zelfstandig straatmaker.

Jij assisteert iedere dag weer vol enthousiasme de ervaren straatmakers bij onze opdrachtgever. Je voert onder andere zand en stenen aan en maakt stenen op maat zodat jouw collega weer een strak pad of terras kan maken. Wanneer jij de ambitie hebt om uiteindelijk ook zelfstandig als straatmaker aan de slag te gaan, dan ben je bij onze opdrachtgever aan het goede adres. Ze leren jou graag de kneepjes van het vak zodat je uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunt en misschien op den duur zelf een nieuwe collega de kneepjes van het vak kunt gaan leren.

Ben jij al een ervaren straatmaker en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek? Ook dan ben je van harte welkom! Het bedrijf stelt een bus ter beschikking voor woon-werkverkeer.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring is een pre
  • fysieke goede gesteldheid
  • enthousiast en leergierig
  • rijbewijs B(E) 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bestratingswerk voor infra, maar ook voor grotere bedrijven en organisaties, zoals woningcoöperaties

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris van € 11, - tot € 13, - euro per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij wederzijds goed bevallen behoort een contract voor onbepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheid. Via Abiant krijg je veiligheidsschoenen en/of -laarzen en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de assistent straatmaker waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij graag jouw sollicitatie voor 10 juni aanstaande tegemoet. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "(assistent) straatmaker"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via