Vacature: Leerling automonteur (bbl)

 • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Leren door te doen! En dat tussen de auto's, dat is waar jij energie van krijgt! Jij bent namelijk gek van auto's, altijd bezig met techniek en vindt het leuk om de meest uiteenlopende problemen op te lossen. Lees snel verder om meer te lezen over deze vacature!

Als leerling automonteur (bbl) ga je doorgaans een dag per week naar school, de rest van de week sta je tussen de auto's om het vak in de praktijk te leren, zodat jij er uiteindelijk als een volwaardig monteur voor zorgt dat iedere auto de werkplaats weer in topconditie verlaagd. In de werkplaats ondersteun jij de monteurs in hun dagelijkse werkzaamheden en kijken jullie samen naar complexe situaties om diagnoses te kunnen stellen. Daarnaast verricht je (specialistische) reparaties, onderhoudswerkzaamheden en controles. Natuurlijk houdt je ook het gereedschap schoon en zorg je voor een opgeruimde werkvloer. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen deze organisatie wanneer jij beschikt over technisch inzicht en affiniteit met auto's. Dit vul jij aan met:

 • rijbewijs B
 • zelfstandige werkhouding

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bekend, professioneel autobedrijf aan de rand van Groningen. Het bedrijf verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto's, doet in onderhoud en reparaties en adviseert gebruikers over de auto's. Het grote voordeel van deze werkgever is dat je werkt voor een mooi en technisch innovatief merk en dat het bedrijf ontwikkeling van hun medewerkers voorop stelt. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om volop trainingen en opleidingen te volgen bij hun eigen opleidingsinstantie. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor langere periode waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen als automonteur bij een mooi bedrijf! Daarnaast bieden we jou:

 • de mogelijkheid om te werken én te leren
 • loon conform cao motorvoertuigen en tweewielersbedrijf tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon 
 • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
 • reiskostenvergoeding
 • begeleiding vanuit Abiant, daarnaast dragen we zorg voor jouw leermiddelen

Interesse om meer te weten te komen over het autobedrijf en de werkzaamheden? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer op deze vacature voor 12 juni, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over de vacature 'leerling automonteur (bbl)' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via