Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en zie je het werk liggen? Heb jij al enige ervaring als stratenmaker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een hoveniersbedrijf uit Assen zijn wij namelijk op zoek naar een stratenmaker.

Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een stratenmaker die het enthousiaste team wil ondersteunen met straten. Samen met jouw collega's leg je terrassen en overige (sier)bestrating rondom het huis aan bij verschillende klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbreken van oud straatwerk, het uitzetten van nieuw straatwerk, het o de juiste hoogte brengen van de ondergrond, het aantrillen zandbedden, het aankloppen van tegels/stenen, het stellen van trottoirbanden en het uitvoeren van alle overige voorkomende werkzaamheden. Als stratenmaker is fysiek en zwaar werk voor jou geen enkel probleem. Je weet precies hoe je het handig kunt aanpakken, zodat het voor jou en het team goed werkbaar is. 

Functie-eisen

  • ervaring als stratenmaker
  • fysiek in goede conditie;
  • aanpakkersmentaliteit
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een hoveniersbedrijf dat persoonlijke aandacht heeft voor de klanten. Ze zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij op termijn de mogelijkheid bestaat dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. De opdrachtgever waar je komt te werken heeft persoonlijke aandacht voor de klant en medewerker hoog in het vaandel staan. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 13,- en € 16,- conform de cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij als stratenmaker toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature 'stratenmaker' of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen, telefonisch te bereiken op 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via