Vacature: Productiemedewerker wasserij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als productiemedewerker en ga je zorgvuldig om met hygiëne regels? Dan is deze vacature als productiemedewerker wasserij perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Bolsward zoeken we een productiemedewerker wasserij die zo snel mogelijk kan starten. Je gaat de schone was voor laboratoriums en ziekenhuizen verzorgen. Dus wil jij graag bijdragen aan het hele proces van begin tot eind? Reageer dan snel!

Je gaat aan de slag als productiemedewerker wasserij op de afdeling cleanroom. Er zijn verschillende afdelingen binnen het bedrijf, dit zorgt er ook voor dat geen dag hetzelfde is! Je zult nadat de was binnenkomt alles eerst sorteren en controleren op gebreken of aanwezigheid van voorwerpen. Vervolgens wordt alles gesorteerd, gewassen en gedroogd. Als laatst moet alles gevouwen, verpakt en gestickerd worden. Al met al een super leuke en diverse functie! Binnen het bedrijf wordt er gewerkt in ploegendiensten je wordt ingepland tussen 06:00 en 22:00 uur. De werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag plaats gaan vinden. Er wordt dus een stukje flexibiliteit van je verwacht maar ze zijn ook bereid om te proberen aan iedereen zijn of haar wensen te voldoen te aanzien van de planning. Maar hier in tegen ben je weekends vrij. En indien je in de avonden werkt, ontvang je toeslagen over je normale uurloon.

Functie-eisen

  • flexibel
  • lichaamslengte van minimaal 1.60m i.v.m. de hoogte van de vouwtafels
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Je gaat aan de slag bij een super gezellig team die er samen met jou voor zorgt dat de dagen voorbij vliegen. Binnen het bedrijf zijn er verschillende afdelingen en in totaal werken er ongeveer 100 medewerkers binnen het bedrijf. En jaarlijks leuke uitjes!

Wat wij bieden

We bieden een parttime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11- tot € 12,- bruto per uur exclusief onregelmatigheidstoeslagen. Na 19.00 uur een toeslag tot 45%! Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van 0,14 per km enkele reis.

Ga jij liever zo snel mogelijk aan de slag? En wil jij graag aan het werk als productiemedewerker, solliciteer dan voor 26 juni. Heb je nog vragen over de vacature 'productiemedewerker wasserij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via