Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 5,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij straks in je vakantie wat bijverdienen? Dit kun je doen bij onze opdrachtgever in de omgeving van Surhuisterveen! Zij kunnen namelijk wel extra hulp gebruiken op hun varkensbedrijf.

Als vakantiehulp op het bedrijf voer je verschillende taken uit. Je gaat assisteren in de kraamstal waar de biggetjes geboren worden, je voert de varken en gaat helpen met het schoonmaken van de stallen. Ook help je mee met het verplaatsen van varkens naar andere hokken. Er is altijd iets te doen op het varkensbedrijf, geen dag zal het zelfde zijn! 

Functie-eisen


Over het bedrijf


Je gaat aan het werk voor een familiebedrijf dat in totaal 11.000 varkens bezit op vier locaties. Je werk samen met nog 3 collega’s.

Wat wij bieden

Je kunt bij onze opdrachtgever zowel fulltime als parttime aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Het jeugdloon in de cao Productiegerichte Dierhouderij ligt tussen de € 5,04 en € 10,04 bruto per uur en is dus afhankelijk van jouw leeftijd. 

Ben jij straks in je vrije uurtjes en in de vakanties tussen de varkens en biggen te vinden? Solliciteer dan op deze vacature, dit kan tot uiterlijk 30 juni. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer  0512 22 04 40.

Deel deze vacature via