Vacature: CNC frezer/draaier

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als CNC- frezer/ draaier? En wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever uit Leeuwarden zijn we op zoek naar ervaren CNC- frezer/ draaier. Daarnaast heb jij geen moeite met het besturen van de freesmachine. Dus wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Solliciteer dan snel!

Als CNC-frezer is ieder dag weer anders. Je bent iedere dag weer bezig met het bewerken van andere producten met de freesmachine. Daarnaast stel je de machine perfect af en optimaliseer je het proces steeds verder. Je kent de machine op je duimpje, en je maakt opstellingen waardoor je hoogwaardige producten aflevert. Daarbij bewaar je de rust en is iedere dag weer en feest om aan het werk te zijn. Elke dag weer toon jij je kwaliteiten en laat jij zien dat jij de expert bent met de freesmachine. Er staan verschillende machines in het hypermoderne machine park, daarom is het belangrijk dat jij je op meerder machines thuis voelt. Als jij ervaring hebt op een 3-assige of 5-assige freesmachine willen wij jou van harte uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

  • tekening lezen
  • draaien van assen en flenzen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de markt. Met bijna 150 jaar internationale ervaring hebben ze verstand van zaken en kom je bij een indrukwekkende en enthousiaste werkgever terecht. Een ding is zeker: jij wordt deel van een familiebedrijf waar ze om jou en je talent geven. Er werken ruim 150 medewerkers binnen dit bedrijf, maar dat zou je zeker niet zeggen. De cultuur van het bedrijf is namelijk nog hetzelfde als toen ze een kleine speler op de markt waren. Dat maakt dit bedrijf een unieke werkgever. Enthousiast? Solliciteer direct of bel even dan bespreken we de mogelijkheden voor jou binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 13,- en € 16,-.

Wil jij aan het werk als CNC draaier/frezer? Solliciteer dan voor 30 juni! Heb je nog vragen over de vacature CNC  frezer/draaier? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via