Vacature: Leerling loodgieter/BBL-er

  • Salaris Tussen € 8,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Heb jij je opleiding servicemonteur of monteur werktuigbouwkundige installaties afgerond? En wil jij graag werkervaring opdoen bij een klein bedrijf in de omgeving van Stadskanaal? Kom maar op! Wij hebben een leuk bedrijf voor je!

Dit leuke kleine bedrijf zoekt jou! Ze gaan je met open armen ontvangen en zijn bereid jou de fijne kneepjes van het vak te leren zodat jij uit kunt groeien tot een volwaardig monteur. Heb jij nog geen opleiding gevolgd of afgerond, maar je wilt het nieuwe schoolseizoen starten met een opleiding tot loodgieter? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren. 

Als leerling loodgieter ga je samen met een ervaren monteur op pad. Je gaat hem assisteren bij het aanleggen en plaatsen van alle werktuigkundige installaties die in woningen voorkomen. Jouw kennis is voor het bedrijf niet het belangrijkste. Wel vinden we het belangrijk dat je representatief en communicatief vaardig bent.

Functie-eisen

  • affiniteit met het loodgieterswerk
  • klantvriendelijk
  • leergierig
  • behulpzaam
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft na vele jaren in de installatiebranche te hebben gewerkt bijna 10 jaar geleden zijn eigen bedrijf  opgestart. Ze vinden het belangrijk dat de klant tevreden is, wanneer het werk door hen is gedaan. Deze tevredenheid heeft ervoor gezorgd dat ze hun werkzaamheden door de drie noordelijke provincies uitvoeren.

Het installatiebedrijf verzorgd allerlei zaken in de installatiebranche. Van leidingwerk tot de de installatie van energiezuinige installaties.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek waar je uit kunt groeien tot een volwaardig installatiemonteur. Je zult verloond worden volgens de cao Metaal & Techniek. Het startsalaris ligt tussen de € 8,27 en € 10,34. Ga je als BBL-er aan de slag dan ontvang je een mooie stagevergoeding. Wil jij in aanmerking komen voor de vacature "leerling loodgieter/BBL-er", dan ontvangen we jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 2 juli. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ingrid van de vestiging Abiant Stadskanaal. Je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via