Vacature: Bedieningsmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Wil jij de gasten helpen met het maken van de juiste keuze? En ben je daarnaast beschikbaar in de middag en op avonden? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor een restaurant in Lemmer zijn we op zoek naar een bedieningsmedewerker die de gasten blij wil maken met lekker eten. Dus wil jij graag in de horeca aan de slag? Solliciteer dan snel!  

Als bedieningsmedewerker ben je het visite kaartje van het restaurant. Jij helpt en ondersteund de gasten met het maken van een keuze. Daarnaast serveer je de gerechten en de drankjes en zorg je ook voor de afhandeling van het betalingsproces. Het is prettig wanneer je al enige ervaring hebt opgedaan als bedieningsmedewerker, maar dit is geen harde eis. Het belangrijkste is dat jij beschikt over de genoemde eisen en klaar staat om onze horecaondernemer te helpen met het tevreden maken en houden van zijn gasten. Flexibiliteit is belangrijk omdat de horecaondernemer afhankelijk blijft van de opkomst van de gasten. Momenteel gaan ze uit van openingstijden van donderdag tot en met zondag van circa 12:00-22:00 maar in het hoogseizoen worden de openingstijden uitgebreid. Het is mogelijk om parttime aan de slag te gaan maar ook fulltime is 1 van de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • bereid om 's middags en/of 's avonds te werken
  • passie voor de horeca
  • flexibel

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Lemmer. Het is een leuk en gezellig restaurant op een lekker druk plein! In de zomer zijn ze 7 dagen per week open en de klant is altijd koning. In de winter zijn ze enkel van donderdag tot en met zondag open. De eigenaren werken volop mee binnen het bedrijf. Er is van alles mogelijk binnen dit bedrijf. Je maakt deel uit van een hecht team en je komt hier op een werkplek waar je vele uurtjes kunt werken komend seizoen! 

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor 10 tot 40 uur(uren in overleg) in de week bij een leuk en gezellige horeca gelegenheid in Lemmer. Ze zijn op zoek naar een vaste bedieningsmedewerker die voor langere tijd aan de slag wil! Het salaris is conform de horeca cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 11,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als bedieningsmedewerker in Lemmer ? Solliciteer dan voor 4 juli. Heb je nog vragen over de vacature ' bedieningsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via