Vacature: Stukadoor

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij (enige) ervaring als stukadoor en ben jij op zoek naar een andere- of nieuwe werkgever? Lees dan even verder en solliciteer!

Voor een stukadoorsbedrijf in Marum zijn wij op zoek naar een stukadoor die het belangrijk vindt om zijn werk nauwkeurig te doen. Jij bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf. Het is van belang dat je zo goed mogelijk je werk verricht. Jouw hoofdtaak is natuurlijk het stuken van muren en plafonds. Naast het vakkundig werk leveren op het gebied van stuken is het ook belangrijk dat als je klaar bent met een opdracht je de werkruimte waar je gewerkt hebt weer netjes achterlaat.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring als stukadoor
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround speler op de markt. Ze werken zowel aan kleine als aan hele grote projecten. Momenteel groeien ze nog elke dag waardoor ze opzoek zijn naar een extra stukadoor die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en het bedrijf nog verder kan helpen.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor een langere tijd waarbij na wederzijds goed bevallen overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheid hoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en de cao Afbouw en zal tussen de € 13,- en € 15,- bedragen. Een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket krijg je bij aanvang van de werkzaamheden

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk 13 juli aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature "stukadoor" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.00 uur van harte welkom. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via