Vacature: Melkers - regio Bedum

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Voor verschillende bedrijven op het Groningse Hogeland zijn wij op zoek naar melkers, ben jij enkele ochtenden of avonden per week beschikbaar? Dan zoeken we jou! Bij twee of meer beschikbare dagdelen in de week kunnen we al iets voor elkaar betekenen. Nog geen ervaring in de melkveehouderij? 

In de omgeving van Bedum zijn wij voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar melkers. Als melker start je de melking met het voorbereiden van de melkput en het aanzetten van de machine. Daarna zorg je dat alle hulpmiddelen zoals dip, doeken en dumpemmers binnen handbereik zijn zodat jij tijdens het melken vlot door kan gaan. Daarna haal je de eerste koppel koeien op en begeleid je ze richting de melkstal. Het is per bedrijf verschillend welke klussen tijdens en rondom het melken gebeuren, maar saai is het nooit en omdat je met dieren werkt is geen dag hetzelfde.

Wil je extra uren maken naast het melken op een melkveebedrijf of in een andere functie? Reageer dan ook vooral op deze vacature, samen kunnen we kijken naar mogelijkheden voor jou! Kan jij nog niet melken maar zou je het welk graag leren? Neem dan ook vooral contact op met Abiant in Bedum en in overleg bieden wij een opleidingstraject tot melker aan. Bij deze opleiding leer je de basis van het melken en het herkennen van koe-signalen, de praktijk heeft uitgewezen dat je na het behalen van deze korte intensieve opleiding een stevige basis melkveehouderij kennis hebt die je daarna in de praktijk kan uitbouwen.

Functie-eisen

  • Enige ervaring in de melkveehouderij is een pré maar geen eis

Over het bedrijf

De bedrijven bevinden zich op het Hogeland en variëren in werkwijze en grootte, neem vooral contact op en dan kijken we samen of er een bedrijf bij zit wat bij jou past!

Wat wij bieden

Wanneer jij start als melker ontvang je een salaris conform de cao dierhouderij. Het loon is afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon, boven de 21 jaar ontvang je een salaris afhankelijk van jouw ervaring en kennis. 

Wil jij binnenkort starten als melker op een melkveebedrijf in het Hogeland? Aarzel dan niet en reageer direct op deze vacature! We zijn doorlopend opzoek naar melkers dus reageer zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over de vacature 'melker' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via