Vacature: Vakantiekracht bakkerij

  • Salaris Tussen € 3,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor een bakkerij in Assen zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in week 32, 33 en 34. Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Reageer dan snel.

Als vakantiekracht bakkerij word je voor verschillende werkzaamheden ingezet. Je gaat gaat klanten helpen achter de toonbank, zorgt dat de winkel er netjes bijstaat en maakt zo nodig de bakkerij schoon. Het aantal uren dat je gaat werken is in overleg. Je bent in ieder geval beschikbaar in de weken 32, 33 en 34. 

Functie-eisen

  • beschikbaar in week 32, 33 en 34
  • bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • bereid te werken op zaterdag

Over het bedrijf

Deze bakkerij is omstreeks 1899 gestart met de huis aan huis verkoop van de versgebakken producten. Het eerste filiaal is in 1935 geopend, waarna er vanaf 1982 nog 4 filialen zijn bijgekomen. Inmiddels is de bakkerij in handen van de vierde generatie van deze bakkersfamilie Met gepaste trots zetten zij het familiebedrijf en de jarenlange geschiedenis van kwaliteit en vernieuwing voort!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime vakantiebaan in de weken 32, 33 en 34. Een langere periode en het aantal uren is bespreekbaar. Eventueel word je ingezet bij meerdere filialen in de omgeving van Assen. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 3,- en € 10,67 conform de bakkers cao. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd.

Ben jij de vakantiekrachten bakkerij waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar voor 1 juli op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature "Vakantiekracht bakkerij"? Neem dan contact op met onze vestiging in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via