Vacature: Vakantiewerk schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf

 • Salaris Tussen € 9,- en € 12,-
 • Aantal uren per week 18 uur
 • Standplaats Joure
 • Opleidingsniveau VmboMavoHavo

Over de functie

De vakantie begint bijna! Heb jij gelijk zin om aan het werk te gaan? Dan hebben wij een leuk schoonmaakadresjes voor je. Met deze baan heb je overdag lekker de tijd om vakantie te vieren en ga je rond 16:00 aan de slag! Zoek jij een vakantiebaan in Joure? We horen het graag!

Voor het gezondheidscentrum de Werf in Joure zijn we op zoek naar een vakantiekracht in de schoonmaak die tijdelijk zou willen invallen. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gezondheidscentrum wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is. Het is belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. Je doet het gebouw samen met een collega. Samen verdelen jullie de taken en zorgen jullie dat alles er weer tip top uit ziet. 

Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf circa 16.00 uur kun je in het gebouw terecht. Je kunt je tijden in overleg bepalen dus het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vanaf 19:00 te starten. Je werkt gemiddeld 18 uur per week, je krijgt een weekplanning mee en word goed ingewerkt. De vaste medewerker is op vakantie tot en met 8 juli. Het zou mooi zijn als je per direct kunt beginnen. Wanner het van beide kanten goed bevalt is het eventueel mogelijk om te blijven werken bij onze opdrachtgever, dit zijn dan ongeveer 2 uurtjes per dag. Kortom volop mogelijkheden! 

Functie-eisen

 • woonachtig in Joure (omgeving)
 • 18 uur per week beschikbaar
 • beschikbaar tot en met 8 juli

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent! De voorvrouw is erg enthousiast en staat altijd klaar voor vragen en problemen. Darnast zorgt het bedrijf er voor dat je goed wordt ingewerkt en over de juiste spullen beschikt.

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag, in het weekend ben je dus lekker vrij! Het betreft een dienstverband voor ongeveer 4 weken. De baan is eventueel ook prima te combineren met school of een andere baan, die wij eventueel ook voor je kunnen zoeken! Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

 • 17 jaar € 9,46
 • 18 jaar € 10,06
 • 19 jaar € 10,65
 • 20 jaar en ouder € 11,83

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Vakantiewerk schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 3 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via