Vacature: Assistent schilder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als assistent schilder help jij de schilders met het werk dat voorafgaat aan het daadwerkelijke schilderwerk. Als dit allemaal goed gaat en goed bevalt bestaat de mogelijkheid om ook het daadwerkelijke schilderwerk te leren!

Als assistent schilder ben jij onmisbare ondersteuning voor de schilders. Voorafgaand aan het daadwerkelijke schilderwerk moet er namelijk een hoop gebeuren, zoals schuren, plamuren, schoonmaken, voorbewerken en grondverven. Dit pak jij samen met de schilders op diverse plekken in Groningen op, waarbij je zowel bij bedrijven als bij particulieren komt. Nadat je het werk goed onder de knie hebt bestaat de mogelijkheid om meer te leren over het daadwerkelijke schilderwerk, sauswerk én kun je leren om houtrot aan te pakken. 

Functie-eisen

  • aanpakkersmentaliteit
  • woonachtig in regio Bedum

Over het bedrijf

Het kleinschalige schildersbedrijf is gevestigd in de regio Bedum.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als assistent schilder bij onze opdrachtgever in de regio Bedum, eventueel is een functie voor vier dagen per week ook bespreekbaar. Jouw loon wordt vastgesteld conform cao en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan krijg je een leeftijdsafhankelijk loon.

Pak jij binnenkort allerlei klussen op als assistent schilder? Wacht dan niet te lang met reageren op deze vacature, maar doe het zeker voor 15 augustus! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'assistent schilder' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. Je kunt ook altijd even bij ons binnenlopen. 

Deel deze vacature via