Vacature: Glazenwasser (veel werken met hoogwerker!)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Blinkend schone ramen en kozijnen op bijzondere werkplekken. Jij werkt namelijk als glazenwasser waarbij je veel werkt met een hoogwerker en dus op niet alledaagse plekken aan het werk bent. Lees snel verder voor meer informatie!

Jij start dagelijks vanuit Bedum op, hier haal jij de benodigdheden op zodat je weer een dag aan de gang kunt in de specialistische glasbewassing en reiniging. Jij pakt namelijk ook de meer specialistische klussen op naast het 'normale' ramenwassen. Je hebt bijvoorbeeld regelmatig klussen met een hoogwerker waarbij je op hoogte aan het werk bent, dat geeft jou een kick! Na een dag werken ga jij weer onderweg naar huis met een tevreden gevoel; klant tevreden, jij tevreden!

Ook als je nog geen ervaring hebt als glazenwasser komen we graag in contact met jou, jouw nieuwe werkgever leert je graag het vak van glazenwasser.

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je een echte aanpakker bent en op zoek bent naar een afwisselende werkomgeving. Daarnaast is het fijn als jij het volgende toe kunt voegen:

  • rijbewijs B
  • zelfstandige houding
  • dienstverlenende persoonlijkheid

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een schoonmaak- en glazenwassersbedrijf uit de omgeving van Bedum en bestaat al bijna 20 jaar. Het bedrijf is van een eenmanszaak uitgeroeid tot een mooie, grotere organisatie met een veelzijdige klantenkring. Het bedrijf zorgt ervoor dat klanten kunnen genieten van schone, frisse en opgeruimde kantoren en bedrijfspanden. 

Wat wij bieden

Ben jij fulltime beschikbaar? Dan bieden we jou een baan als glazenwasser met mogelijkheid tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Afhankelijk van jouw kennis en kunde ligt jouw salaris tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij binnenkort beschikbaar om te starten als glazenwasser in de omgeving van Bedum? Dan vragen we jou om op deze vacature te reageren voor 17 augustus. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'glazenwasser Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via