Vacature: Monteur landbouwwerktuigen

  • Salaris Tussen € 2255,- en € 2900,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als monteur landbouwwerktuigen voer je onderhoud en reparaties uit aan het materieel van het loonbedrijf waar jij voor werkt. Zorg jij dat je collega's probleemloos aan het werk kunnen zijn én blijven? Ga dan aan het werk als monteur landbouwwerktuigen bij dit mooie loonbedrijf!

Als monteur landbouwwerktuigen zorg jij dat het materieel van het loonbedrijf er tiptop bijstaat, zodat je collega's er veilig en goed mee naar aan het werk kunnen. Als monteur landbouwwerktuigen vind jij het probleem in kapotte machines en zorg jij dat alles weer gaat werken zoals het moet werken. Ook voer je preventief onderhoud uit aan de machines. De werkplaats is jouw thuisbasis, hier richt je je voornamelijk op  elektra, constructiewerk en motoren. Wanneer je geen kennis hebt van alle drie de werkgebieden is dat geen enkel probleem, dit regel je samen met jouw collega's. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer jij beschikt over een nuchtere persoonlijkheid, gewoon is al gek genoeg. Dit vul jij aan met:

  • kennis van motoren, elektra en constructiewerk. Heb jij niet van al deze vakgebieden kennis? Geen probleem!
  • affiniteit met landbouwwerktuigen
  • een oplossingsgerichte denkwijze

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een loonbedrijf met zo'n 25 man personeel. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn zowel in het groen als grijs en gebeuren zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor grote aannemers op bouwlocaties. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen materieel. Werkplezier en sociaal ondernemerschap kenmerken de organisatie, hierbij is het maken van winst geen doel op zich. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als monteur landbouwwerktuigen bij een loonbedrijf waar jij écht waardering krijgt voor je werk. Voor jouw werk ontvang je een salaris tussen de € 2255,- en € 2670,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag kennismaken met het bedrijf en de medewerkers? De koffie staat klaar! Reageer voor 15 augustus op deze vacature, dan zorgen wij voor een snelle reactie. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature chef werkplaats loonbedrijf? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via