Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Wil jij graag van baan wisselen en bij een super leuke opdrachtgever aan de slag als stratenmaker? Dan is dit perfect voor jou! in de omgeving van Joure/Lemmer zijn we op zoek naar ervaren stratenmakers maar ook leerlingen zijn van harte welkom. Wil jij dit enthousiaste team komen versterken?

Als stratenmaker is fysiek en zwaar werk geen enkel probleem. Je weet precies hoe je het handig kunt aanpakken zodat het voor jou en het team goed werkbaar is. Je gaat voornamelijk aan de slag in de noordelijke provincies. Hierbij kun je denken in een straal van 50 km rondom Lemmer. Er zijn volop mogelijkheden binnen het bedrijf, omdat het bestaat uit verschillende bedrijven. Zo kun je aan de slag als stratenmaker in de elektrische laadpalen maar is het ook mogelijk om in het reguliere straatwerk aan de slag te gaan. In overleg met jou zoeken we het perfecte plekje voor jou! Kortom genoeg mogelijkheden is een jong en enthousiast bedrijf!

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs B
  • In bezit van VCA of bereid om dit te halen
  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een nuchter bedrijf met veel opdrachten in de omgeving van Lemmer/Joure. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een topper om toe te voegen aan team Friesland. Er wordt kort en bondig gecommuniceerd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Er werken ongeveer 30 medewerkers binnen het team. Je kunt je volop door ontwikkelen en er wordt hard gewerkt maar waar ook zeker ruimte is voor een grap en een grol. De klant ontzorgen staat voorop je kunt daarom volop mee denken aan verbeteringen en oplossingen. Kortom een super leuke opdrachtgever waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kunt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan waar je van circa 07:00 uur -16:00 uur aan de slag kunt.  Het uurloon varieert van € 14,- tot € 18,- bruto per uur conform de bouw cao. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Spreekt de vacature van stratenmaker jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 15 augustus. Heb je vragen over de vacature 'Stratenmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via