Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en zie je het werk liggen? Heb jij al enige ervaring als stratenmaker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een hoveniersbedrijf uit Assen zijn wij namelijk op zoek naar een stratenmaker.

Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een stratenmaker die het enthousiaste team gaat ondersteunen met bestratingswerkzaamheden. Samen met jouw collega's leg je terrassen en overige (sier)bestrating aan rondom de woning bij verschillende klanten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitbreken van oud straatwerk, het uitzetten van nieuw straatwerk, het op de juiste hoogte brengen van de ondergrond, het aantrillen van zandbedden, het aankloppen van tegels/stenen, het stellen van trottoirbanden en het uitvoeren van alle overige voorkomende werkzaamheden. Als stratenmaker is fysiek en zwaar werk voor jou geen enkel probleem. Je weet hoe de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om jouw lichaam fysiek te ontlasten. 

Functie-eisen

  • ervaring als stratenmaker
  • fysiek in goede conditie;
  • houdt van aanpakken
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een hoveniersbedrijf uit Assen. Persoonlijke aandacht voor de klant vinden ze erg belangrijk. De opdrachtgever is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij op termijn de mogelijkheid bestaat dat je wordt overgenomen door onze opdrachtgever. De opdrachtgever waar je komt te werken heeft persoonlijke aandacht voor de klant en medewerker hoog in het vaandel staan. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 13,- en € 16,- conform de cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring. 

Ben jij als stratenmaker toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan gelijk op deze vacature en start volgende week al. Wil je graag meer informatie over de vacature 'stratenmaker' of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen, telefonisch te bereiken op 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via