Vacature: Groenvoorziener

 • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Gytsjerk
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Werk je graag in de buitenlucht? Heb jij groene vingers en ben je graag actief aan de slag? En ben je tot minimaal november beschikbaar? Dan moet je deze vacature doorlezen!

Voor onze groenprojecten zijn wij op zoek naar versterking! In teamverband ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud. Je werkt veelal buiten en komt op de mooiste plekken in de natuur. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het betreft vooral dagdiensten maar zo af en toe wordt er ook 's nachts gewerkt.

Hoe gaat je dag er ongeveer uitzien?
In de ochtend verzamelt iedereen zich in Gytsjerk en ga je met de bedrijfswagen van de zaak richting het project. Je werkzaamheden bestaan uit het snoeien van bomen en het bijmaaien van inlaten, stuwen, bomen en alle andere objecten in bermen en langs waterkanten. De werkzaamheden zullen eerst tot en met november lopen. Bevalt het van beide kanten? Dan zijn er zeker mogelijkheden om ook daarna aan de slag te blijven. Door het brede aanbod van de opdrachtgever zijn er op andere vlakken binnen het bedrijf dan projecten waar je aan de slag kan. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag.

Functie-eisen

 • Zelfstandig;
 • Ervaring met een bosmaaier;
 • Goede fysieke conditie; 
 • B- rijbewijs (BE gewenst);
 • VCA of bereid dit op korte termijn te halen; 
 • Certificaat ‘ veilig werken langs de weg’ is een pré;
 • Gemotiveerd.

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij Jelle Bijlsma in Gytsjerk. Een onderneming die in de noordelijke provincies actief is. Ze zijn actief in sectoren zoals: infra, groenonderhoud, betonbouw, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling en transport. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine onderneming naar een grote speler in het Noorden met circa 150 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich als een nuchtere onderneming met een vlakke organisatiestructuur waarin de lijntjes kort zijn. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en een mooie carrière te starten of verder vorm te geven. Het bedrijf staat voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Flexibiliteit en werkt veel samen met bedrijven uit de regio.

Er heerste een gezellige en toegankelijke no-nonsense sfeer. Je bent samen met een team verantwoordelijk om de projecten tot een goed resultaat te brengen. Door de vele verschillende projecten is het een bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden zijn waardoor geen dag hetzelfde is. Hierdoor is er veel afwisseling en kom je op een heleboel plaatsen in de Noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een fulltime groenvoorziener tot en met, in ieder geval, november ben je lekker actief in de buitenlucht, in opdracht van een nuchtere en lokale onderneming. Je salaris is conform de GGI cao (Groen, Groen en infrastructuur) en ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Boven op het salaris bouw je ook nog vakantiegeld en -uren op. Wij bieden de mogelijkheid tot scholing (VCA en andere relevante certificaten). Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en kans op aanstelling voor langere tijd.

Ben jij de groenwerker die wij zoeken?  Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet, dit kan tot 5 september. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden 0511-726000

Deel deze vacature via