Vacature: Schoonmaakmedewerker Haren (2 uur per dag)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Haren Gn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker in de omgeving van Haren. Jouw werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de slaapkamers, woonkamer, sanitair en keuken. Je komt te werken op een zorglocatie en belangrijk om te weten is dat je werkt in een omgeving waar cliënten en zorgmedewerkers aanwezig zijn. Je mag de 2 uren vrij indelen tussen 09.30 en 15.00 uur en je wordt in het begin ingewerkt.

Ben jij een gemotiveerde medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt en alles weer spik en span in orde maakt? Pak jij direct het schoonmaakdoekje ter hand? Dan past deze vacature perfect bij jou!

Functie-eisen

  • Je hebt enige ervaring in de schoonmaak
  • Je woont in de omgeving van Haren
  • Je bent flexibel en bereid te werken in een zorgomgeving 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf dat landelijk actief is. Bij het bedrijf staan kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit voorop. Het bedrijf is actief in meerdere sectoren. Hierbij valt te denken aan kantoren, onderwijs, industrie en zorg. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan met uren die zelf in te delen zijn. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen plaatsvinden tussen 09.30 en 15.00 uur. We bieden jou een salaris conform schoonmaak cao. Dit ligt afhankelijk van je leeftijd en ervaring tussen de € 10,- en € 12,50 bruto per uur. 

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker dus reageer zo snel mogelijk, maar het liefst voor 7 oktober 2022. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van onze locatie in Groningen via 050-5492840 

Deel deze vacature via