Vacature: Operator

 • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Sneek
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Hou jij van zoetigheid? En zoek jij een baan in de techniek waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Sneek zijn we opzoek naar gedreven technische medewerkers die als (leerling) operator aan de slag willen. Je komt te werken in een super leuk en gezellig team. Dus wil jij graag bijdragen aan het proces van een kwaliteitsproduct? En ben je daarnaast ook nog eens super enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan snel!

Als (leerling) operator kun je op verschillende afdelingen komen te werken. Na een korte overdracht van je collega van de vorige shift, start je met de werkzaamheden. 1e lijns storingen oplossen is voor jou geen enkel probleem, mocht je er niet uit komen heb je altijd de technische dienst achter de hand. Omdat je met snoepjes werkt is het belangrijk dat alles conform de HACCP regels verloopt. Dit staat ten alle tijden voorop je zorgt daarom voor een schone en nette werkomgeving. Ook ben je verantwoordelijk voor de bijkomende administratieve taken. Hierbij kun je denken aan het bijhouden van de rendementen, checklijsten en bijvoorbeeld de kwaliteit checks. Tussen je dagelijkse taken door denk je nog na over hoe het anders of efficiënter kan. Samen met je leidinggevende spreek je je ideeën door en hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk tot uitvoering brengen! Ze stimuleren namelijk groei en ontwikkeling. Medewerkers met ambitie groeien en onze opdrachtgever groeit graag mee. Dus ook als je nog geen ervaring hebt komen ze graag met je in contact!

Bij onze opdrachtgever kom je te werken in een 2 ploegendienst. Je werkt de ene week van 06:00 tot 14:30 en de andere week werk je van 14:30 tot en met 23:00.

Functie-eisen

 • 36 uur beschikbaar
 • teamplayer
 • enthousiast
 • technisch ingesteld
 • MBO 3 diploma (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat al sinds 1862 en staat bekend om hun zoetigheid. Merken waar je onder andere aan kan denken zijn Red Band, Venco en Jelly Beans. Stuk voor stuk merken met een lange tradities en een prachtige geschiedenis. Ze vinden het belangrijk om te investeren in een duurzame relatie met zowel klant als medewerker. Mensen opleiden staat centraal en ook medewerkers die zich willen laten omscholen zijn van harte welkom. Er valt elke dag wat te verbeteren en door van elkaar te leren word het bedrijf sterker. Er heerst een nuchtere sfeer en je collega’s vormen een hecht team. Wil jij ook deel worden van een blij, succesvol en enthousiast team?

Wat wij bieden

Ben jij enthousiaste geworden en wil je graag aan het werk bij als operator? Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring.

Wij bieden

 • €13,45 bruto per uur excl. ploegentoeslag.
 • Na 18:00 een onregelmatigheidstoeslag van 38%
 • € 0,20 a km reiskostenvergoeding

Is het werk als (leerling) operator een baan die goed bij jou past? Solliciteer dan met je cv + motivatie voor 7 oktober. Heb je nog vragen over de vacature ' Operator'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00

Deel deze vacature via