Vacature: Leerling Monteur Zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 16,-
  • Standplaats Peize
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lekker buiten aan het werk met de nieuwste technieken in een gezellig team? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een relatie in de provincie Groningen ben ik op zoek naar iemand die graag het vak van zonnepanelen monteur wil leren.

Als zonnepanelen monteur kom je op de meest uiteenlopende plekken in het Noorden van Nederland, dit zowel bij particulieren alsook bij bedrijven. Je gaat mee met ervaren monteurs die je de werkzaamheden op de werkplek leren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit sjouwen, het plaatsen van panhaken, monteren van rails en de zonnepanelen en het trekken van kabels. Het is natuurlijk belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en dat je bereid bent om het werk te leren. Wij investeren in alle opleidingen, gereedschappen en kleding die jij nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Kortom een leuke en afwisselende functie die de perfecte instap in de techniek is of voor een tussenperiode.

Functie-eisen

  • Je bent handig en wilt graag het vak van zonnepanelen monteur leren
  • Werken op een dak is voor jou geen probleem
  • Je bent bereid je VCA te halen, dit regelen wij voor je

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een klein bedrijf dat bekend staat als specialist in het plaatsen van zonnepanelen. Zij hebben tot op heden al tientallen klanten voorzien van zonnepanelen op de daken, zowel bij particulieren alsook bij bedrijven. Centraal staat een prettige werksfeer en een laagdrempelige bedrijfscultuur. Daarnaast biedt dit bedrijf jou ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vak en behoort een bus voor je werkzaamheden tot een optie.

Wat wij bieden

Wil jij een uitdagende baan voor langere tijd als monteur zonnepanelen, in een prettige werkomgeving? Reageer dan voor 7 oktober. Het uurloon ligt tussen € 10,- en € 16,- bruto per uur afhankelijk van je kennis en ervaring. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te bellen met Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 11 76 10 36 of het team van Abiant Techniek via 050 - 206 0200.

Deel deze vacature via