Vacature: Werkvoorbereider Elektrotechniek in de Utiliteit

  • Salaris Tussen € 16,- en € 28,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek en toe aan iets nieuws? Lees dan deze vacature, dit zou zo maar eens iets voor jou kunnen zijn. Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider elektrotechniek als vaste aanvulling aan het team. Deze vacature is ontstaan door de voortdurende groei van onze opdrachtgever. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een breed palet aan werkzaamheden, onder andere van controle, tot inhuur tot het afstemmen van werkzaamheden met de monteurs op de werkplek. Door je ervaring weet jij hoe het eraan toe gaat als werkvoorbereider en bent zo in staat je directe collega's in de uitvoering te ondersteunen en te sturen. Dit betreft een functie voor langere tijd met de intentie tot een vast contract.

Functie-eisen

  • minimaal mbo 4-opleiding aangevuld met vakgerichte cursussen of trainingen
  • werkervaring in de elektrotechniek
  • VCA
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de utiliteit. Zij hebben een groot scala aan projecten lopen op uiteenlopende niveaus en disciplines van nieuwbouw en onderhoud tot renovatie en de engineering. Typerend voor dit bedrijf is de professionaliteit, de vele doorgroeimogelijkheden voor het eigen personeel en de laagdrempelige bedrijfscultuur. Je kunt je er zeker van zjin dat bij dit bedrijf alles perfect geregeld is zodat jij goed je werk kan doen samen met gemotiveerde en professionele collega's.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid en volop doorgroeimogelijkheden. Dit bij een groot, serieus en financieel gezond bedrijf waar je voor onbepaalde tijd aan de slag kan.. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en zal tussen € 2.800,- en € 3.800,- bruto per maand zijn. Daarnast faciliteren wij je met uitgebreide studiemogelijkheden.

Wil jij aan de slag als werkvoorbereider elektrotechniek? Solliciteer dan nu. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Abiant Techniek op telefoonnummer 050 206 02 00 of direct met Sjoerd Muntendam, Account Manager Techniek via 06 - 1176 1036.

Deel deze vacature via