Vacature: Schoonmaker Hoogeveen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats HOOGEVEEN
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Zie jij graag direct resultaat van jouw werkzaamheden? Ben jij pas tevreden als alles er weer spik en span uitziet en weer lekker fris ruikt? Dan is deze baan als schoonmaker in Hoogeveen net wat voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor 2 dagdelen per week. Als schoonmaker zorg je ervoor dat geen vuiltje ongezien blijft en alle kantoorruimtes netjes en op tijd super schoon zijn. Het reinigen van de kantoren, kantine, het sanitair en de ramen zijn jouw voornaamste werkzaamheden. Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden dan ook uit het afstoffen van de bureaus, het legen van de prullenbakken, het wassen van de ramen, het stofzuigen/dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de kantine, het sanitair en het koffiezetapparaat, Deze werkzaamheden kunnen tijdens kantooruren worden gedaan.

Functie-eisen

  • beschikbaar tijdens kantooruren
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever met een ruime kennis en ervaring op het gebied van industrieel reiniging, rioolbeheer en gevelbeheer. Met een vast team van zo'n 50 ervaren en gemotiveerde medewerkers voorzien zij hun klanten van een optimale dienstverlening.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan, die goed te combineren is met een studie of een andere parttime functie. Het betreft een functie voor 6 uur per week, waarbij in onderling overleg de werkdagen en -tijden zullen worden vastgesteld. Je ontvangt een salaris conform de cao schoonmaakdiensten. Naar verwachting zal het salaris tussen €11,- en €13,- bruto per uur liggen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als schoonmaker in Hoogeveen? Dan komen wij graag in contact met jou! Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Daniëlle of Lisa.

Deel deze vacature via