Vacature: Medewerker hoveniersbedrijf

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? Lijkt het jou leuk om te assisteren bij het aanleggen en onderhouden van tuinen? Voor een hoveniersbedrijf in Assen zijn wij op zoek naar een medewerker hoveniersbedrijf.

Als medewerker hoveniersbedrijf kom je te werken in een afwisselende functie en bied je ondersteuning aan de hovenier. Op basis van de wens van de klant leg je de tuin aan. Ook voer je het onderhoud uit aan deze tuin of renoveer je deze. Deze werkzaamheden voer je voornamelijk uit bij particuliere klanten. De ene week ben je druk met het aanleggen van een siertuin met veel groen en de andere week leg je een tuin aan met veel bestrating. Je plaatst een schutting, tuinhuis of overkapping. 

Bij voorkeur heb je kennis en/of werkervaring als hovenier. Beschik jij over een flinke aanpakkersmentaliteit en heb je altijd al bij een hovenier willen werken? Ook dan kun je in aanmerking komen voor deze functie. De hovenier maakt jou graag het vak eigen. Met jouw creativiteit geef je de klant het juiste advies over de tuin. Je geeft tips over de verzorging van de verschillende bomen en planten. Omdat jouw werkzaamheden bij verschillende particuliere klanten plaatvinden ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • in bezit van vca (of bereid te behalen)
  • aantoonbare werkervaring als hovenier (bij voorkeur)
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een hoveniersbedrijf dat persoonlijke aandacht heeft richting de klant. Ze zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een opdrachtgever waar persoonlijke aandacht voor de klant en medewerker hoog in het vaandel staan. Je krijgt de kans om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en jouw creativiteit toe te passen. Je ontvangt een salaris conform de cao hoveniersbedrijven. De hoogte van het bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 17,- per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als allround hovenier waar je het gehele jaar aan de slag kan? Reageer dan gelijk op deze vacature en ga volgende week al aan de slag. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via