Vacature: Shovelmachinist Eemshaven 5-ploegen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Per direct gezocht: ervaren shovelmachinisten in 5-ploegen.

In de Eemshaven zoeken wij meerdere shovelmachinisten die in 5-ploegen willen werken. Dit kan zijn vast in een ploeg, maar mag ook op oproepbasis. Beide is mogelijk. Werkzaamheden die je op de shovel uitvoert, zijn machines vullen met grondstoffen. Ook het vullen van containers, wagons en aanduwen van grondstoffen kan tot je werkzaamheden behoren.

Functie-eisen

  • je hebt ervaring op de shovel 
  • een shovelcertificaat is mooi meegenomen, niet verplicht 
  • VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen 

Over het bedrijf

Een groot bedrijf dat actief is in de grond-, weg-, water- en betonbouw. Zij leveren bouwstoffen en richten zij zich daarnaast op het duurzaam hergebruiken van afvalstoffen. Dit doen ze onder andere doormiddel van grondreiniging. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Nederland maar als shovelmachinist ga jij aan het werk in de Eemshaven.

Wat wij bieden

Een baan als shovelmachinist. Bij goed bevallen is een vaste plek op termijn zeker een mogelijkheid. Dus of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime functie als shovelmachinist. In beide gevallen zien we graag je sollicitatie tegemoet. Heb je daarnaast ook ervaring op andere machines? Laat het ons vooral weten! Je uurloon ligt tussen de €12,- en €15,- per uur, exclusief ploegentoeslag van 27,5%. Ook worden reiskosten vergoed vanaf een afstand van 10 kilometer, met een maximum van 40 kilometer per dag.

Ben jij onze nieuwe shovelmachinist? Neem dan gelijk contact op met Abiant Spijk! Reageren kan tot en met 21 oktober. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via