Vacature: Montagemedewerker staalconstructies

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In jouw nieuwe functie ga jij onder andere stalen constructies monteren en afwerken. Dit ga jij doen op mooie locaties in het noorden van Groningen, hierdoor kom jij op veel verschillende plekken te werken. Enthousiast? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Jouw werk bestaat grotendeels uit het plaatsen van stalen constructies, zoals die van een schuur of loods. Hierbij maak je dus af wat er in de productieruimte is voorbereid. Dit doe je op locaties in het noorden van Groningen, samen met een of meerdere collega's. 

Voor de functie montagemedewerker staalconstructies is ervaring geen vereiste. Enige kennis van gereedschappen en twee handige rechterhanden komen goed van pas in deze functie. Met een proactieve houding kom jij heel ver. Je collega's leren je graag de kneepjes van het vak!

Functie-eisen

  • praktisch inzicht
  • rijbewijs B
  • enige technische kennis

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever bestaat al meer dan 100 jaar en is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie en staalconstructie.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband bij onze opdrachtgever, echter is het ook mogelijk om parttime aan het werk te gaan. Daarnaast ontvang jij een salaris tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Sta jij te springen om in de staalbouw aan het werk te gaan? Wacht dan niet langer en reageer op deze vacature voor 24 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'montagemedewerker staalconstructies' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via