Vacature: Oproepkracht betonmixer chauffeur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wil jij graag parttime met de vrachtauto op pad? Lees dan gauw verder in deze vacature als oproepchauffeur betonmixer.

Als oproepchauffeur betonmixer spring jij bij wanneer het druk is bij het bedrijf. Als chauffeur betonmixer rijd je met de betonmixer naar klanten in het zuid oosten van de provincie Groningen. Incidenteel spring je een keer bij vanuit Groningen of vanuit de Eemshaven. Je gaat zelfstandig het product bij de klanten leveren. Het is dus van belang dat je snel, verantwoord en netjes kunt werken. Kortom, in deze functie ben jij verantwoordelijk voor het laden, het transporteren en het afleveren van het product aan klanten.

Functie-eisen

  • rijbewijs C
  • flexibel inzetbaar i.v.m. oproepovereenkomst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een betonmortelcentrale in Oost Groningen die vele betonproducten maakt en deze met betonauto's naar de plaats van bestemming brengt. Hun betontechnologen en kwaliteitsbegeleiders zogen voor de juiste kwaliteit van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een oproepbaan aan waarin je veel afwisselend werk verricht. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je bruto uurloon ligt tussen de € 13,- en € 16,- per uur conform cao Betonpompenbedrijven en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Ben jij na het lezen van de vacature oproepchauffeur betonmixer enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 27 oktober. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature  "oproepchauffeur betonmixer chauffeur"? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via