Vacature: Melker avond

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij ervaring als melker en ben jij op maandag en dinsdag beschikbaar? Voor onze opdrachtgever in Dwingeloo zijn wij op zoek naar een melker voor in de avonduren. Interesse? Lees dan gauw verder!

Onze opdrachtgever is gevestigd in Dwingeloo, het bedrijf heeft ongeveer 300 koeien die gemolken moeten worden. Voordat je kan gaan beginnen met het melken van de koeien zorg je ervoor dat ze klaarstaan in de wachtruimte. Je begeleid ze de melk carrousel in en wanneer de laatste koe gemolken is zorg je ervoor dat de melkstal weer spik en span is. De koeien worden gemolken van 17:30 tot ongeveer 20:15 uur. Deze baan is erg goed te combineren naast je studie! 

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag en dinsdag avond
  • Aantoonbare ervaring als melker

Over het bedrijf

Je komt te werken op een melkveebedrijf dat gevestigd is in Dwingeloo. Het melkveebedrijf heeft ongeveer 300 koeien die gemolken moeten worden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek bij een modern melkveebedrijf. Je krijgt de kans om zelfstandig de koeien te melken. Afhankelijk van jouw werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,67 en € 14,- bruto per uur. De beloning is conform cao Dierhouderij productiegericht en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de ervaren melker die op zoek is naar een leuke (bij)baan? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via