Vacature: Assistent financiële administratie

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende financiële functie in een klantgerichte, groeiende en dynamische organisatie? Voor de financiële afdeling zoeken wij een bedreven assistent financiële administratie.

Je werkt samen met een leuk team van 5 collega’s en legt verantwoording af aan de controller. Je ondersteunt de organisatie in de administratie en bent mede verantwoordelijk voor het voeren van een correcte financiële administratie. Je werkt zelfstandig aan je eigen takenpakket maar zorgt wel voor een goede communicatie en samenwerking met je collega’s. Je bent een enthousiaste multi-tasker die ook in drukke situaties rustig en professioneel blijft. Je doet alles vanuit een natuurlijke behoefte om anderen te helpen. Dit houdt ook in dat je een vraagbaak kunt zijn voor jouw collega’s van de financiële administratie. 

Je zult je bezig houden met het verrichten van diverse controles en correcties, belastingaangiften, het verzorgen van periodieke aansluitingen en het voorbereiden van rapportages.Je maakt de functie uitdagender door het initiëren van verbeter-, vernieuwings- en digitaliseringsvoorstellen om zo mee te helpen aan het (verder) professionaliseren en optimaliseren van de afdeling en de organisatie.

Standplaats is bij aanvang in Delfzijl en in de loop van 2023 wijzigt de standplaats naar Groningen. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding financiële/bedrijfseconomische richting.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in het financiële vak.
  • Je bent een alleskunner op het gebied van administratie

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een technische groothandel met diverse locaties in het Noorden. Zij voorzien diverse bedrijfstakken van alle denkbare artikelen/diensten op het gebied van “Tools, Safety & Supplies”.

Wat wij bieden

Jouw nieuwe werkgever biedt een leuke uitdagende functie in een groeiend familiebedrijf met leuke collega’s. Het betreft een contract voor 40 uur (32 uur bespreekbaar) met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar is ingeschaald tussen de € 14,- en € 18,- bruto per uur. Ben jij enthousiast naar deze functie als assistent financiële administratie solliciteer dan gelijk maar voor 16 december 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 28 40.

Deel deze vacature via