Vacature: Zelfstandig werkend kok

  • Salaris Tussen € 1958,- en € 2263,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werken in een moderne keuken voorzien van de nieuwste apparatuur, droom jij hiervan als zelfstandig werkend kok? Dan kun jij deze droom waar maken bij onze opdrachtgever in Burgum!

Bij dit bedrijf ben je als zelfstandig werkend kok verantwoordelijk voor de bereiding van lunch- en dinergerechten voor hoofdzakelijk het restaurant. Daarnaast bereid je ook gerechten voor cateringopdrachten en feesten (zoals bruiloften en jubilea). Tevens kom je met ideeën voor de samenstelling van het menu, nieuwe gerechten en denk je mee over de verbetering van processen. Je beheert de voorraad zodat je alle benodigdheden hebt voor het bereiden van de gerechten. Je treft de nodige voorbereidingen zodat je dag goed verloopt. Hygiëne is zeer belangrijk en dit hou je nauwlettend in de gaten.  

Functie-eisen

  • je bent een teamspeler en stressbestendig
  • goed inschattingsvermogen m.b.t. voorraad en kunt zelf bestellingen plaatsen
  • in het bezit van een afgeronde MBO niveau-3 kok opleiding

Over het bedrijf


Je gaat werken met een team van 50 vaste-, flexibele- en leerling collega’s. Er heerst een prettige werksfeer en het bedrijf biedt jou volop mogelijkheden aan betreft opleiding en ontwikkeling Je gaat werken bij een bedrijf dat bestaat uit een restaurant, partycentrum en cateringbedrijf. Men heeft de beschikking over een restaurant, een kleine en grote zaal en twee voorkamers. Zij verzorgen hier feesten, buffetten, diner, vergaderingen en nog veel meer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en je werkt 8 uur per dag. Je vrije dag wordt in overleg vastgesteld. Iedere zondag en de eerste feestdagen ben je vrij. Uiteraard hoef je geen maaltijd mee te nemen en kun je genieten van je zelfgemaakte gerechten! Daarnaast wordt werkkleding verzorgd. Het loon in op basis van de CAO Horeca en ligt tussen de €1958 en €2263 en is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Ook krijg je een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer.

Sta jij binnenkort in de mooie ruime keuken van onze opdrachtgever in Burgum te werken? Solliciteer dan voor 17 december op deze vacature! Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via