Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij al enige ervaring als lasser en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een baan waarbij je jezelf kunt ontwikkelen? Dan zoeken wij jou als lasser!

Wat ga je doen in deze rol als lasser? Je maakt gebruikt van de puntlastechniek om zo wapeningsnetten voor bordessen en trappen te maken. Deze wapeningsnetten bouw je op volgens de tekening. Je maakt gebruik van verschillende lasapparatuur. En er is meer! Je bent in deze functie namelijk niet fulltime aan het lassen. Ook verricht je taken als buiger. Hier hoef je geen ervaring mee te hebben, dit kun je intern leren. Als buiger buig je met behulp van een buigmachine staven die nodig zijn voor de wapeningsnetten. Ook maak je staven ten behoeve van de vlechters. De maatvoering en vorm van de staven bepaal je aan de hand van wapeningstekeningen.  

Functie-eisen

  • enige ervaring als lasser of feeling voor techniek
  • minimaal vmbo-niveau 

Over het bedrijf

Het bedrijf is een betonfabriek in de buurt van Uithuizen. Zij maken verschillende betonnen trappen en bordessen. Wat het bedrijf uniek maakt is dat zij zelf een vlechterij, modelmakerij en engineerafdeling hebben. Doordat zij al deze facetten in huis hebben kunnen zij ook hoge kwaliteit, snelheid en flexibiliteit bieden. Zij maken: steektrappen, kwarttrappen, spiltrappen, stapeltreden, bloktreden en hellingbaantrappen. Totaal heeft dit bedrijf circa 300 standaard trapmallen.

Wat wij bieden

Binnen deze organisatie kennen ze een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om een fulltime baan met een goed salaris op basis van de cao voor de Betonproductenindustrie. Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 16,- per uur. 

Ben jij de lasser die wij zoeken? Solliciteer dan voor 21 december. Wil je graag meer informatie over de vacature 'Lasser'? Bel dan met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via