Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring als kraanmachinist en kun jij je goed redden met de minikraan? Werk je nauwkeurig en kun je goed samenwerken met een grondwerker? Dan is de vacature van kraanmachinist net wat voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij namelijk op zoek naar een kraanmachinist.

Als kraanmachinist word je ingezet voor de aanleg van kabels en leidingen. Voor de graafwerkzaamheden maak je gebruik van een minikraan en je werkt nauw samen met de grondwerker. Samen zorgen jullie ervoor dat de bodem wordt uitgegraven en dat er hierbij geen kabels en leidingen worden geraakt. Je plaatst de nieuwe leidingen en kabels en zorgt er vervolgens voor dat de gegraven gaten weer netjes dicht wordt gemaakt. Met een goede onderlinge communicatie brengen jullie het project goed ten einde. Eventueel is het ook mogelijk om met jouw eigen minikraan aan het werk te gaan.

Functie-eisen

  • Vca-certificaat
  • BE rijbewijs
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je ontvangt een bruto uurloon dat is gebaseerd op de cao Groen, Grond en infra. De hoogte van dit uurloon ligt tussen de € 12,- en € 16,- en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring op de minikraan.

Ben jij de kraanmachinist waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 14 december op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature kraanmachinist? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via